PC / Notebook

Windows_10_start_menu_laptop_thumbHebt u een PC, laptop of notebook met Windows erop en wilt u hier graag meer over leren en er meer mee doen? Wilt u bijvoorbeeld graag veilig kunnen e-mailen, internetten en internetbankieren? En wilt u ook graag uw foto’s en bestanden overzichtelijk bewaren? Of wilt u ze ook zelf kunnen maken en aanpassen? Wilt u zelf een goede en degelijke back-up maken van al uw belangrijke documenten en/of foto’s?

Als u mij vertelt wat u wilt weten, dan kom ik bij u langs om het u uit te leggen. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Uiteraard overleg ik van tevoren met u, zodat u weet wat u kunt verwachten in de tijd die we afspreken.

lenovo PC en schermBelangrijk om te weten over Windows XP
Inmiddels wordt Windows XP niet meer ondersteund door Microsoft. Dat betekent dat er geen updates meer komen, waardoor er geen beveiligingslekken of andere fouten meer uit worden gehaald. Banken zullen van u verlangen dat u uw bankzaken regelt via een veilig en up-to-date besturingssysteem. Mocht u Windows XP toch nog gebruiken dan kan ik u helpen met overstappen naar een nieuwere versie.

Ook voor de huidige versies van Windows is inmiddels bekend tot wanneer ze ondersteund worden:

Windows Vista – einddatum 11 april 2017
Windows 7 – einddatum 14 januari 2020
Windows 8.1 – einddatum 10 januari 2023
Windows 10 – einddatum 14 oktober 2025